Vefa destek çalışmaları kapsamında denetimlere devam edildi.

Vefa destek çalışmaları kapsamında denetimlere devam edildi. İlçemiz Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan kısıtlama da 65 yaş ve üzeri olanlar parklara akın etti. Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt ve Belediye Başkanı Yakup Demircan parklarda ve caddelerde bulunan yaşlılarla ve tarım kısıtlaması olmayan vatandaşlar ile hasbihal ederek ilçe de ki vatandaşların denetimler sırasında bayramlarını kutladı. İlçe merkezinde sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı bayramın 1. günü sessizlik hakim olurken, 14:00-20:00 saatleri arasında 65 yaş üzeri vatandaşlar kısıtlamada caddeleri süsledi. Kaymakam Kurt ve Başkan Demircan denetimler sırasında vatandaşların halini hatırını sorup bayramlarını kutlayarak maske, çikolata ve kolonya ikram etti. Vatandaşlar ise denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam ve Başkan’a teşekkür etti.