Düzce Milletvekili Fahri Çakır Düzce Ak parti il başkanı Mustafa Keskin Düzce il genel Meclis başkanı Çiğdem Günal İlçemiz Yazıpınar mahallesi ziyaret gerçekleştirdi.

Düzce Milletvekili Fahri Çakır Düzce Ak parti il başkanı Mustafa Keskin Düzce il genel Meclis başkanı Çiğdem Günal İlçemiz Yazıpınar mahallesi yogun yağışlar neticesinde derelerin taşması sonucunda oluşan sel bölgesinde incelerde bulunarak vatandaşlarımıza geçmiş olsun diledi.devletimiz tüm imkanları ile vatandaşımızın yanındadır tüm ekiplerimiz alanda çalışmalarını sürdürmektedir.Sel bölgesinde hasar tespit ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.