65.Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanımız Düzce belediye başkanı Sn Dr.Faruk ÖZLÜ Düzce Milletvekili Sayın Ayşe KEŞİR vatandaşlarımıza geçmiş olsun diledi.

65.Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanımız Düzce belediye başkanı Sn Dr.Faruk ÖZLÜ Düzce Milletvekili Sayın Ayşe KEŞİR İlçemiz Yazıpınar mahallesi yogun yağışlar neticesinde derelerin taşması sonucunda oluşan sel bölgesinde incelerde bulunarak vatandaşlarımıza geçmiş olsun diledi.devletimiz tüm imkanları ile vatandaşımızın yanındadır tüm ekiplerimiz alanda çalışmalarını sürdürmektedir.Sel bölgesinde hasar tespit ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.