İlçemizin turizm kenti olma yolunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

İlçemizin turizm kenti olma yolunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Turizm bakan yardımcısı Sn. Nadir ALPARSLAN ilçemizde yapılacak tesisleşme ve projeler hakkında belediye başkanımız Sn.Yakup DEMİRCAN’dan bilgi alışverişi yaparak alanda incelerde bulundu. 📍Kardüz yaylasının Gölyaka Belediyesine yer tahsisi babylift ve tesisleşme projesi 📍Efteni gölü peyzaj projesi 📍Efteni termal otel 📍Güzeldere şelalesi ve ziplayn projesi 📍Melen ve kültür park turizm sahasında incelemede bulundular.