İLÇEMİZDE CUMA NAMAZI KILINACAK YERLER

Uzun bir aradan sonra yarın İlçemizde cuma namazı kılınacak,koronavirüs tehlikesi henüz geçmiş değil tedbirleri elden bırakmadan; ✅Abdestlerimizi evde alarak, ✅Kişisel seccademizi yanımızda getirerek, ✅Sosyal mesafeyi koruyarak, ✅Cuma heyeti(görevlilerin) uyarılarına dikkat ederek, ✅65 yaş üzeri ise evde kalıp öğlen namazı kılarak, Cuma namazı sevincini yeniden yaşayacağız. Başarıyla sürdürdüğümüz koronavirüs mücadelesinin akamete uğramaması için lütfen tedbirlere uyalım,aksi takdirde tedbirlere uymayan vatandaşlarımız hakkında adli ve idari işlem uygulanacaktır, Kamuoyunun bilgisine duyurulur. Not:Cami içleri,cuma namazı kılınması için belirlenen camiler haricindeki diğer camiler,cami tuvaletleri, şadırvanlar namaz saatinde kapalı tutulacaktır.